CountryMedia - maalaisjärjen viestintätalo


Toteutatteko messuja, joihin tarvitsette näyttävän, helppolukuisen, mutta ehdottoman asiasisältöisen messulehden? Ja ehkä lisäksi myös esitteitä tai käyntikortteja?  Onko haussa viestinnän tekijä, jonka pitäisi tietää, mitä tarkoittavat sanat kuulalaakeri, lypsyrobotti ja deadline?


Tiedämme tilanteen. Juuri sitä varten loimme CountryMedian. Olemme viestintätalo, joka toimii maalaisjärjellä. 

Julkaisemme ja kustannamme kahta erilaista lehteä. Maaseudun aikakauslehti Farmi  seuraa maaseudun elämää ja yrittämistä kertoen siitä lukijoilleen asiantuntevasti ja elämänmakuisesti. Ilmoittamalla Farmissa tavoitat maaseudun asukkaat kokoon, sukupuoleen tai ammattiin katsomatta.

Laajalevikkinen ilmaisjakelulehtemme Saariston Kesä  kokoaa kesätapahtumat ja palveluntuottajat yhteen.

Omien lehtien suunnittelu, toteutus, painattaminen ja jakaminen ovat tehneet meistä kustannus- ja julkaisutoiminnan asiantuntijoita. tekijöillämme on vuosien kokemus lehtien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Omien lehtiemme lisäksi toteutamme asiakaslehtiä, messujulkaisuja sekä painetun ja sähköisen mainonnan tuotteita ihmisille ja yrityksille, jotka tekevät elämäntyötään tavalla tai toisella maaseudun parissa.

Avullamme tavoitat maaseudun ihmiset. Olipa asiakasryhmäsi sitten koneurakoitsija, lypsytilallinen, luomuviljelijä tai mansikkapaikkansa järven rannalta löytänyt maallemuuttaja, palvelemme juuri sinua.

Ota yhteyttä meihin. Autamme sinua löytämään oikeat viestintävälineet oman kohderyhmäsi tavoittamiseen. Numeromme löydät Yhteystiedot-sivulta.

 

BTNNotifyFarmi    BTNReadMore

 

skesa  BTNReadMore 

 

 

 

Lehtiarkisto

Farmin voit lukea parhaiten tilaamalla sen palvelusivuiltamme.

 

Lehtiarkistomme löydät Lehtiluukku.fi -palvelusta:

 

MAASEUDUN AIKAKAUSLEHTI FARMI numerosta 8/2012 eteenpäin.

 

SAARISTON KESÄ vuodesta 2013 eteenpäin. 

 

Onko sinulla juttuvinkkejä tai tärkeitä aiheita, joista haluaisit meidän kirjoittavan?

Ole rohkeasti yhteydessä Katjaan tai Susannaan